Lekkere olijfolie en een steun voor de honden

Procedure en kosten

Als u een leuk hondje ziet op onze website dan wilt u natuurlijk weten hoe zo´n adoptieprocedure in zn werk gaat.

 • Allereerst hebben we telefonisch contact en zullen we een aantal vragen stellen over de gezinssituatie, de woonsituatie en in hoeverreer tijd is om een hond te verzorgen. Zeker een pupje heeft in de beginperiode veel zorg en aandacht nodig.
 • Wij hebben zo veel mogelijk informatie over het hondje waar u interesse in hebt We besteden veel aandacht aan research, we weten waar hondjes vandaan komen en wat hun achtergrond is. Puppy´s worden in huiselijke kring opgevangen en reisklaar gemaakt. Gedurende hun groei hebben we regelmatig nieuwe foto´s of video´s.
 • Er volgt een huisbezoek om kennis met elkaar te maken. Dit gebeurt meestal door mij zelf
 • We stellen een adoptieovereenkomst op met daarin afspraken over de vergoeding en wat er verwacht wordt van u als adoptant
 • We blijven in contact en ondersteunen uw waar nodig met advies en hebben zo nodig een hondentrainer tot onze beschikking
 • We spreken een datum af wanneer de hond aankomt op de luchthaven schiphol of eindhoven
 • Voor de reisdatum maken we een adoptie app aan zodat iedereen betrokken is bij de spannende reis naar Nederland.
 • Adoptie kosten bedragen 295 euro


 • Over mij

  Ik ben een nederlandse vrijwilliger die stichting filozoiki Argos helpt door ze te ondersteunen met adopties, sterilisatieprojecten en andere medisch noodzakelijke voorzieningen.

  ANTONIA GEORGIE HELENI en KATERINA zijn de mensen die zich 24/7 inzetten voor hondenwelzijn in de regio rond SKALA LAKONIAS EN ARGOS. Zij voeren straathonden en verzorgen meer dan 50 honden in het asiel daar.

  Velen van de honden in het asiel zijn sociaal en kunnen met andere honden. Veel jonge puppy´s worden gedumpt en wij trachten ervoor te zorgen dat deze puppy´s in Griekenland in een foster home wprden geplaats zodat ze gesocialiseerd zijn als we ze ter adoptie aan bieden.

  Wij steken veel energie in scholing door spreekbeurten te houden op scholen waar we de jeugd proberen te onderwijzen over de dieren die we opvangen. Op de website zullen we hondjes plaatsen die geadopteerd kunnen worden. De hondjes zullen bij adoptie allemaal gevaccineerd, gechipt en een Europees paspoort hebben de teefjes vanaf 9 maanden zullen wij laten steriliseren